Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?

Bestellen

Bestellen bij Cressana Nederland is eenvoudig en snel. Producten selecteren kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zoekfunctie links onderaan in het menu of rechtsboven op een mobiel scherm. Zoekopties zijn productnaam, ingredient en toepassing. 

Bestel voor 16.00 op werkdagen. Ontvang je bestelling de volgende dag op een adres naar keuze of PostNL Pick-up point binnen Nederland.

Indien u ondersteuning wenst bij het bestellen, neemt u hier contact met ons op.

Bezorging & retourneren

Je bestelling wordt door PostNL bezorgd. Vanaf €40 portovrij, daaronder een bijdrage van €4

Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.  Ga naar het Cressana zendportaal: https://cressana.myparcel.me

Betaalmogelijkheden

Betalingen worden verwerkt door Stichting Mollie Payments/ Mollie B.V.  Betaalmogelijkheden hieronder kort toegelicht. 

Wat is iDeal?
iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.  

Wat is SEPA-overboeking?
SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening.   

Wat is Paypal?
PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. 

Account consument

Dien ik een account aan te maken om een bestelling te kunnen plaatsten?
Nee. Een account aanmaken is geen vereiste wanneer je bij ons een bestelling plaatst. Echter, door een account aan te maken kun je je bestelgeschiedenis inzien. Ook kun je bij een volgende bestelling sneller door het betaalproces.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Cressana Nederland maakt gebruik van het Shopify platform. Dat wil zeggen dat onze gegevens en die van de bezoekers en klanten van onze website via de gegevensopslag, databases en de algemene Shopify applicatie worden verwerkt. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall gesitueerd in Ierland. Als inwoner van de Europese Economische Ruimte (EEA) gelden specifieke bepalingen. Bezoek ons Privacy Beleid voor een compleet overzicht.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief Cressana. Mis geen enkel verhaal van Cressana®. Ontvang als eerste bericht van acties en nieuws door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Inschrijven kan onderaan op de homepagina

Bestellen

Bestel voor 16.00 op werkdagen. Ontvang je bestelling de volgende dag

Portovrij vanaf €35

Je bestelling wordt door PostNL of DHL bezorgd. Vanaf €35 portovrij!

045 3030870

Je kunt ons bellen van Ma. t/m vrij:  van 08:00 - 18:00