Astragalus Cressana® Nederland

Astragalus

Astragalus is een kruidachtige plant waarvan de wortel een eeuwenlange gebruiksgeschiedenis kent in de traditionele Chinese gezondheidszorg. Huang qi is de Chinese benaming van astragalus. De Chinezen zetten Huang qi in ter versterking van de zogenaamde Wei Qi. Wei Qi betekent verdedigingsenergie, die we vanuit Westers oogpunt kunnen zien als de natuurlijke weerstand.
Brandnetel Lezen Astragalus 3 minuten Volgende Ashwagandha

Astragalus is een kruidachtige plant waarvan de wortel een eeuwenlange gebruiksgeschiedenis kent in de traditionele Chinese gezondheidszorg. Huang qi is de Chinese benaming van astragalus. De Chinezen zetten Huang qi in ter versterking van de zogenaamde Wei Qi. Wei Qi betekent verdedigingsenergie, die we vanuit Westers oogpunt kunnen zien als de natuurlijke weerstand.De belangrijkste bestanddelen uit de wortel van astragalus zijn de polysachariden. Ze zijn heel ingenieus, want ze helpen de goede werking van je immuunsysteem behouden.

Je immuunsysteem kan je trainen
Heb jij al een stappenplan waarmee je je natuurlijke weerstand versterkt?  In eerste instantie kan je door matig intensief te sporten zelf je immuunsysteem flink oppeppen. Ga fietsen, wandelen, fitnessen, zwemmen, het maak niet uit, zolang je jezelf niet overbelast. Probeer ook stressperiodes en slecht slapen te vermijden, want dat zijn ondermijners van je immuniteit. Ondanks al je goede bedoelingen zijn er altijd wel periodes waarin je immuunsysteem toch extra hulp kan gebruiken. Dat is vaak het geval bij plotse verschillen in luchtvochtigheid en temperatuur, zoals van zwoel naar fris na een zomers onweer, vanuit een auto met airco naar de warme buitenlucht, van huiskamer naar vrieslucht tijdens de winter…

Extra hulp voor je immuunsysteem
De plantenwereld biedt ons een gamma immuunstimulerende middeltjes. Zo zijn de polysachariden uit astragalus ingenieuze triggers om het immuunsysteem alert te houden. Het zijn ingewikkelde koolhydraten die alle spelers binnen het immuunsysteem stimuleren. Ze ondersteunen zowel het aangeboren als het verworven immuunsysteem!

Hoge standaardisatie op 70% polysachariden
De hoeveelheid polysachariden in fijngehakte, gedroogde astragaluswortel verschilt per locatie, weersomstandigheden en per jaar. Daarom bevat Astragalus een gestandaardiseerd extract. Bij standaardisatie wordt erop toegezien dat het extract altijd evenveel polysachariden bevat. Voor jou als gebruiker betekent dit dat elk lotnummer eenzelfde betrouwbare ondersteuning zal geven. En wat voor ondersteuning! De zeer hoge standaardisatie van maar liefst 70% polysachariden is een krachtige stimulans.

Top 5 van belangrijke eigenschappen Astragalus:

  1. astragalus ondersteunt een goede werking van het immuunsysteem en helpt je natuurlijke weerstand versterken
  2. astragalus draagt bij tot een goede conditie van je bloedvaten en ondersteunt een normale nierfunctie
  3. op naar een fris en jeugdig uiterlijk dankzij astragalus
  4. natuurlijke vitamine C uit camucamu
  5. surplus van koud gevriesdroogde waterkers uit biologische teelt

Doorgaan met lezen