Verkopen via online kanalen

Namens Cressana® BVBA vertegenwoordigd Quality Health Solutions BV deze prachtige producten op de Nederlandse markt. 

Binnen Nederland is het aantal online verkooppunten waar we deze producten aanbieden beperkt. Dit is bewust. Het proces om deze producten te maken is arbeidsintensief en het onderzoek dat we naar onze producten laten doen uitvoerig. Verkooppunten in Nederland die onze producten in het assortiment voeren, zijn van de laatste ontwikkelingen op hoogte. Daarnaast staat Cressana® Nederland garant voor de traceerbaarheid en kwaliteit van de hier te verkrijgen Cressana® producten. 

Indien u de producten van Cressana® online koopt, adviseren wij u de volgende checklist-voorwaarden te hanteren: 

  1. Is de website van een Nederlands bedrijf? Een .nl domein is niet noodzakelijk van een Nederlands bedrijf. 
  2. Is het aanneembaar dat deze webwinkel mij kan adviseren bij (gezondheidsgerelateerde) vragen over de producten van Cressana®? 
  3. Is het aanneembaar dat de kwaliteit van de producten gegarandeerd is? Indien de prijs sterkt afwijkt van de adviesverkoopprijs, kan dit wijzen op een onbetrouwbaar product.
  4. Indien u twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met ons netwerk van vertrouwde verkooppunten.  
Uiteraard mag u ons ten alle tijden benaderen met vragen over onze producten. Wij behouden ons het recht voor om retourverzoeken en Quality Control gerelateerde zaken af te wijzen, indien niet aan de onder punt 1 genoemde voorwaarde is voldaan.

 

 

 

 

 

← Terug naar Klantenservice